SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MESOB Sonuçları Açıkladı

A- A+ PAYLAŞ

 Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Toplumsal Riskin Paylaşımı" isimli projeyi yürüten Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından sonuçlar açıklandı. Proje kapsamında 30 istihdam gerçekleştirilirken, 20 kursiyerinde, gerçekleştirilen iş görüşmelerinin sonuçlarını bekledikleri öğrenildi.

Esnaf Sarayı'nda yapılan toplantıda sonuçları açıklayan Riskin Toplumsal Paylaşımı Projesi Koordinatörü Seher Göl Şahin, “Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen, İnsan kaynaklarının Operasyonel programı çerçevesinde yürütülen Riskin Toplumsal Paylaşımı Projesi kapsamında gerçekleştirilen Bilgisayarlı Ön Muhasebe, Bilgisayar İşletmenliği, Kasiyerlik Ve Garsonluk Mesleki Eğitimleri 110 kişiye verilmiştir. Bu eğitimler kapsamında yüzde 50 istihdam yaratma hedefi adım adım başarıyla gerçekleşmektedir. 30 istihdam gerçekleştirilirken 20 kursiyerimiz de gerçekleştirilen iş görüşmelerinin sonuçlarını beklemektedir. Bu faaliyet çalışmasında ESOB'a bağlı işletmelerin ve konsensüs oluşturulan işletmelerin büyük katkısı olmuştur. ESOB'a bağlı işletmelere ve bölgede ki konsensüs sağlanan sektörlere iş sağlığı iş güvenliği ve çevre bilinci eğitimleri verilmiştir. Böylelikle işletmelerin bilinçlendirilmesi hedeflenmiş kayıt dışı istihdamla etkili, verimli bir mücadele mekanizması oluşturulmuştur. Projemiz kapsamında oluşturmuş olduğumuz ücretsiz telefon hattımızla d bölgede istihdam kültürü yaratılmıştır. 0 800 377 73 44. nolu telefondan isteyen merkezimize ulaşabilir” dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız