SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mesut Hoca Beşiktaş İçin Devrede

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Üniversitesi Rektörü hemşehrimiz Prof.Dr. Mesut Parlak, divan kurulu üyesi olduğu Beşiktaş Kulübü'nün kongresi öncesi organize ettiği toplantıyla gündemde. Sabah Gazetesi yazarlarından Kazım Kanat, Prof.Dr. Parlak'ın girişimini, "Tarihi Buluşma" başlığıyla gazetesinde yazdı.

Kanat'ın, Sabah Gazetesi'ndeki yazısı şöyle:

"Tarihi buluşma

Beşiktaş kongresine sayılı günler kala camianın ileri gelenleri Prof.Dr Mesut Parlak'ın çağrısıyla salı günü biraraya gelecek. Amaç kongre öncesi güçlü bir Beşiktaş profili çizmek.

Beşiktaş'ın Genel Kurulu'na sayılı günler kala camianın seçkin isimleri Salı günü biraraya gelecekler. Sıkı bir Beşiktaşlı olan ve Cumhurbaşkanlığı için ismi geçen İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak'ın organize ettiği bu tarihi toplantıya çok sayıda Beşiktaş'a gönül vermiş kişi davet edildi. Kongre öncesi bütünlük mesajı vermek istediklerini belirten Parlak, "Bütün Türkiye Beşiktaş'ın nasıl tek bir yürek olduğuna bu toplantı ile şahit olsun istiyorum. Genel Kurul öncesi siyah beyazlı camianın ileri gelen kişileriyle beyin fırtınası yapacağız" şeklinde konuştu.

TEK ADAY GİRSİN
Beşiktaş'ın tek aday ile gireceği Genel Kurul'da çok güçlü bir yönetim kurulu oluşturulmasının masaya yatırılacağı tarihi zirveye, eskibaşkanlar, başkan adayları, iş adamları, bilim adamları, siyasetçiler ve az sayıda gazetecinin de davet edildiği açıklandı. 24 Ocak'ta listesini vereceğini açıklayan başkan Yıldırım Demirören'in de katılacağı bu özel toplantıya iş dünyasından Turgay Ciner, Rahmi Koç, Ömer Sabancı, Hüsnü Özyeğin, Tuncay Özilhan ve Zafer Yıldırım gibi isimler de Prof.Dr Mesut Parlak tarafından davet edildi.

SEBA GELEMİYOR
Siyah beyazlı kulübün tarihindeki ilklerden biri olmaya aday bu önemli toplantı önümüzdeki Salı gecesi saat 20.00'de yapılacak. Toplantının yeri ise Balta Limanı'ndaki İstanbul Üniversitesi'nin lokali... Bu arada toplantıya davet edilen isimlerden biri olan Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın gelemeyeceğini bildirdiği öğrenildi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız