SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Metamfetamin Maddesi Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2017-12-07 06:36:19
Metamfetamin Maddesi Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Narkotik ekiplerinin durdurarak arama yaptığı bir otomobilde narkotik Köpeği Einstein, uyuşturucunun kokusunu alınca aracın ön torpidosunu parçalamak istedi.  Araçta gizlenmiş halde 1 kilo 65 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri;   uyuşturucu ticaretine yönelik çalışması kapsamında şüphe üzerine bir otomobil i durdurdu.

Otomobilde Narkotik Köpeği Einstein ile arama yapıldı. Arama esnasında Narkotik Köpeği Einstein, aracın ön torpidosunda, müzik çaların bulunduğu bölmede uyuşturucunun kokusunu alınca, o bölümü parçalamak istedi.

Ekipler, ön torpido bölümünde müzik çaları çıkardığında, arkasındaki boşluğa ambalajlı 5 paket halinde 1 kilo 65 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak, araçta bulunan M.E. ve F.G. adlı şüpheliler gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Burhan Karaduman / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • THEREAPER (6 yıl önce)
    İlk başta tüm emliyet güclerimize teşekkür ederim onlar olmasa sonumuz ne olur acaba dahada devlet şöyle böyle derler adamlar ellerinde geleni fazlasıylan yapıyor evlatları aileleri var hepsinin gidip it kopukla ugrasıp evine bir ekmek götürmeye calısıyorlar ALLAH hepsinden razı olsun.devletimze zeval getirmesin.birde böylesi insanlar var metafetamin en tehlikeli ölüm uyuşturucu diyeblrm bunları bulup şu güzelim şehirde genclerimize ögrencilerimize aşılıyorlar zehirliyorlar yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • baştacı (6 yıl önce)
    yürü bbe ayştayn kim tutar seni
    0
    0
    Yanıtla