SON DAKİKA
SON DEPREMLER

METEF Açıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'de Mesleki Eğitim Teknik Fuarı (METEF) düzenlenen törenle açıldı. 
Sümerpark'ta düzenlenen METEF Fuarı açılış törenine, vali yardımcısı İnci Sezer Becel, belediye başkan yardımcısı Ertan Mumcu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İş Kur İl Müdürü Durmuş Doğan, Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Kazancı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, bazı daire müdürleri, ilgili kuruluş temsilcileri, okul müdürleri ile öğrenciler katıldı. 

METEF Fuarı açılış törenininde konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, mesleki eğitimle ilgili oranı yükseltmek, kamuyounda benimsenmesini sağlamak için açtıkları METEF Fuarı'nın önemini anlatıp, "Öğrencilerimizin yüzde 35'i mesleki okullarımıza devam ediyor. Bakanlığımızın planlamasına göre ilimizde mesleki eğitime devam eden öğrenci oranlarını yüzde 53'e çıkarmamız gerekiyor. Bununla ilgili fiziki altyapı çalışmalarını sürdürüyoruz" dedi. 
Bu arada, merkez kız teknik lisesi öğrencilerinin halk oyunları gösterisinden sonra Hacı Hasan Kovuk Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Kuaförlük Bölümü öğrencilerinin gösterisinin ilgi gördüğü METEF Fuarı'nın 2 Haziran Perşembe akşamına kadar açık kalacağı belirtilip, METEF Fuarı 'nda 10 meslek ve teknik lisesinin standının yer aldığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız