SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteoroloji Binasında Hizmet

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:26:08
Meteoroloji Binasında Hizmet
A- A+ PAYLAŞ
 
Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15. Bölge Malatya Milli Parklar Müdürlüğü, Meteoroloji Malatya Şube Müdürlüğü binasında hizmet vermeye başladı. 
 
Milli Parklar Malatya Bölge Müdürlüğüne atanan Mehmet Fehmi Gürsel, " Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde hizmet veriyoruz. Malatya'da Bölge Müdürlüğü oluşturuldu. Malatya'ya bağlı 14 il var. Bu illerde şube müdürlüğü olarak hizmetlerimize devam etmekteyiz. Milli Parklar Malatya Bölge Müdürlüğü olarak görevlerimiz, 4915 sayılı kanun doğrultusunda, 2872 sayılı kanun çerçevesinde işlem yapmaktır" dedi. 
 
İnönü Üniversitesi Kampusu içerisinde Keklik Üretim İstasyonu'nu bir aya kadar faaliyete geçireceklerini söyleyen Gürsel, "Bölgenin keklik ihtiyacını karşılayacağız. 10 bin adet keklik üretimi planlanmaktadır" dedi. 
 
Orduzu Pınarbaşı'nın Turgut Özal Milli Parkı olarak ilan edilmesi nedeniyle burada rekreasyon alanları ve çalışmaların başlatıldığını dile getiren Gürsel, "Turgut Özal Milli Parkı Projesi ihale edilmiştir. İki yıla yakın sürede park tamamlanmış olacaktır. Hekimhan ilçesindeki Ceylan Üretim İstasyonu'nda Ceylan üretiminin yanı sıra dağ keçisi ve yaban koyunu üretimi de yapılacaktır" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız