SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteoroloji Yağış Uyarısı Yaptı

0
Güncellendi - 2016-02-19 16:31:27
Meteoroloji Yağış Uyarısı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Elazığ Bölge Müdürlüğü, Pazar günü Malatya'nın da dahil olduğu bölgede kuvvetli yağış beklendiği uyarısında bulundu.

Bölge Müdürlüğü'nün açıklaması şöyle:

"Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, bölgemiz genelinde 21.02.2016 Pazar günü güneyli yönlerden esecek kuvetli rüzgarla (30 – 50 km/s) beraber sağanak yağışların, 22.02.2016 Pazartesi günü etkisini artırarak kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde gerçekleşmesi beklenmektedir. Kuvvetli yağışlarla birlikte halen mevcut kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine ve kar erimelerinin etkisiyle oluşabilecek su baskını ve taşkınlara vatandaşlarımızın ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Oluşması Muhtemel Riskler: Ani Sel - Su Baskını - Sel - Don Olayı - Çığ Tehlikesi - Ulaşımda Aksamalar"

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız