SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı

0
Güncellendi - 2017-03-30 15:41:14
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, aralarında Malatya'nın da bulunduğu 4 ilde kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Pazar günü öğle saatlerine kadar sürecek yağışlar ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Bugünden (dün) itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisine giren bölgemizde aralıklı olarak yağmur ve sağanak şeklinde yağışlar görülmektedir. Tunceli ve Bingöl’de yağmur, Elazığ, Malatya ve Adıyaman’da sağanak ve Gök gürültülü sağanak şeklinde olması beklenen yağışların Pazar gününe kadar aralıklı olarak devam edeceği, Elazığ, Malatya ve Adıyaman’da yer yer kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Yağışlı sistemin Pazar günü öğle saatlerine kadar etkisini kaybedeceği ve bölgemizi tamamen terk edeceği beklenmektedir. Oluşması Muhtemel Riskler; su baskını, yıldırım çarpması, doludan meydana gelebilecek riskler vb." Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • murat (7 yıl önce)
    meteroloji bölge müdürlüğü elazığ'a gitti gideli milletle dalga geçiyorlar. kışın kar yağışlı görünen malatya günlük güneşlikti. keza geçen pazartesinden beri malatya yağmurlu gözüküyor. bugün perşembe damla düşmedi.
    0
    0
    Yanıtla