SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteoroloji'den Sağanak Yağış Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Karadeniz bölge genelinde kuvvetli olması bekleniyor.

BÖLGE BÖLGE DURUM

Marmara'da İstanbul, Kocaeli, Sakarya-Bursa doyunca yağmur ara ara şiddetli yağabilir, su baskınlarına karşı terbirli olunmalı. Yağış Çanakkale, Tekirdağ ve Balıkesir’i de etkileyecek. Düşen sıcaklıklar ise cuma günü hızla artacak.

İç Anadolu'da yağmur iki gün daha, çoğunlukla Kırıkkale, Yozgat, Sivas çevrelerini etkileyecek. .. sıcaklık yine 25 derecenin altında, hafta sonu ise 30 dereceyi geçecek.

Ege'ye Marmara üzerinden gelen bulutlar, gökyüzünü kapattı.....Kütahya, Manisa, Afyon boyunca yağmur görülecek. Cumadan itibaren hava daha sıcak ve bunaltıcı geçecek.

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu: Akdeniz'i bulutlar terk etmiyor, gökyüzünde görülmeye devam edecek. İki gün daha adana, Kahramanmaraş, ve Diyarbakıra kadar yağmur olasılığı yüksek. Antalya parçalı bulutlu, sıcaklık Antalya ve Diyarbakır'da 35 derece.

Doğu Anadolu da Adıyaman'dan Malatya ve Erzurum’a kadar yine sağanak yağmurlar olacak, sıcaklık düştü, bugün Erzurum 26, Malatya 29 derece.

Karadenizliler dikkatli olmaya devam etmeli, üç gündür bazı kentlerde su baskınları oluyor. Bugün en kuvvetli yağmur Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın-Kastamonu boyunca görülecek. tüm bölgede devam edecek yağmur nedeniyle, Trabzon ve Rize’de de heyalan tehlikesi var. Sıcaklık 22 dereceye inerken, yağışlar cuma günü hızını azaltacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız