SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteoroloji'den Uyarı!

A- A+ PAYLAŞ

Doğu Anadolu bölgemiz Parçalı ve çok bulutlu, Hakkari ve Şırnak çevreleri ile öğle saatlerinden sonra güney ve batısı Erzincan, Elazığ, Tunceli, Malatya, Bingöl, Hakkari ve Şırnak, akşam saatlerinden itibaren bölge geneli karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

Bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bölgede eğimin fazla olduğu yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra güneyi (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik) aralıklı yağmurlu geçecek. Sabah saatlerinde, Trakya ve Balıkesir çevrelerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Hatay ve Osmaniye çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge geneli yağmurlu, kuzeydoğusu hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevreleri, akşam saatlerinden itibaren Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevreleri ile gece saatlerinden sonra bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak, gece saatlerinden sonra iç kesimlerinin yükseklerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu sabah saatlerinde Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar; Kıyı kesimlerde yağmur, kıyıların yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar, iç kesimlerde kar şeklinde görülecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde eğimin fazla olduğu yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Mardin, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur Siirt ve Batman'ın yükseklerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız