SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteoroloji'den UYARILAR !

A- A+ PAYLAŞ

Doğu Anadolu bulutlu. Malatya çevrelerinde karla karışık yağmur görülebilir. Salı günü bölgenin tamamına kar geliyor.

Yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek yağışların, Antalya'da aşırı, Muğla, Isparta ve Burdur ile öğleden sonra Mersin, Adana ve Hatay çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden orta kuvvette, Batı Akdeniz kıyıları, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetli ve kısa süreli fırtına (60-80 km/s) şeklinde esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ: Yağışların; Antalya'da aşırı, Muğla, Isparta ve Burdur ile öğleden sonra Mersin, Adana ve Hatay çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuz şartlara (sel, su baskını, taşkın v.b.) ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR: Rüzgarın; Batı Akdeniz kıyıları, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetli ve kısa süreli fırtına (60-80 km/s) şeklinde esmesi beklendiğinden başta soba zehirlenmeleri olmak üzere meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis hadisesi beklendiğinden, başta sürücülerimiz olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

MUHTEMEL ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız