SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meteoroloji'den Zirai Don Uyarısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-10-31 18:51:15
Meteoroloji'den Zirai Don Uyarısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Meteorolojiden Malatya için don uyarısı geldi. Yapılan açıklamada Malatya’nın yüksek kesimlerinde hafif kuvvette don riski bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Meteorolojinin açıklaması şöyle:

''Bölgemizde havanın Elazığ ve Malatya çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren ve yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren yer yer yağmurlu, Adıyaman çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren ve yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağmurlu, Tunceli ve Bingöl çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu yüksek kesimler karla karışık yağmurlu, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren yer yer yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir.

Tunceli, Bingöl ile Elazığ ve Malatya'nın yüksek kesimlerinde hafif kuvvette zirai don riski bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı zirai faaliyet ve seracılıkla uğraşan vatandaşlarımızın zirai don olayına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre bu gece ve yarın (01.11.2016 Salı) sabah saatlerinde Adıyaman’da çok kuvvetli sağanak yağış şeklinde meydana gelmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir'' denildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız