SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Metrelerce Sürüklendi ve Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir otomobilin motosiklete çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Bentbaşı Mahallesi Okul sokağında meydana geldi. Sürücüsü tespit edilemeyen 44 AS 806 plakalı oto aşırı hız sonucu Hamdi Şengönül (31)'ün kullandığı plakasız motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü Hamdi Şengönül metrelerce sürüklenmesi nedeniyle kaza yerinde öldü.
Motosiklette bulunan H.M. (42) ise ağır şekilde yaralanarak 112 acil servis ambulansı ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Kazada ölen motosiklet sürücüsü Şengönül'ün şirket elemanı olarak Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalıştığı ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.
Kazadan sonra oto sürücüsünün kaçarak izini kaybettirdiği öğrenildi.

Polisin plakadan yola çıkarak bulduğu ruhsat sahibi T.Ç.'nin otomobili 4 yıl önce bir galeriye sattığı, ancak daha sonra otoyu komşusu E.A.'nın satın aldığını söylediği belirtildi. Polisin ifadesini aldığı E.A.'nın ise otoyu bir yıl önce tekrar aynı galeride çalışan K.T.'ye sattığını söylediği belirtildi. Polis, aracın sürücüsünü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

DİĞER KAZALAR..
Elazığ yolu Mişmişpark civarında 03.30 sıralarında 36 yaşındaki M.Y. yönetimindeki 44 AP 973 plakalı oto ile giderken, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca, araç yol kenarındaki elektrik direğine çarptı ve sürücü hafif yaralandı.

Eski Köy Garajı civarında B.U. yönetimindeki 44 FL 990 plakalı araçla giderken, aniden yola çıkan 8 yaşlarındaki E.T.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

İnönü Caddesi Tekel civarında A.A. yönetimindeki 44 AP 256 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 45 şaşındaki A.B. adlı kadına çarptı. Kazadan sonra yakındaki özel hastanede ilk müdahalesi yapılan ve durumu ağır olan A.B., Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Arguvan ilçesi Eymir Yolu üzeri Yeni Değirmen yanında da, 26 yaşındaki G.B. yönetimindeki 44 FE 153 plakalı otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedince araç takla attı. 21.00 sıralarındaki kazada araç sürücüsü ile 15 yaşındaki kardeşi S.B. yaralandılar. Arguvan Sağlık Ocağı’nda ilk müdahaleleri yapılan iki kardeş Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız