SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Metruk Binalar Yıkılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:29:08
Metruk Binalar Yıkılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Merkez ilçe Yeşilyurt Tecde Mahallesinde bulunan metruk binaların tespiti yapılarak bir bir yıkılıyor. 

Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, konuyla ilgili verdiği bilgide, “Mahallelerde terk edilmiş olan metruk binaların madde bağımlıları tarafından mesken haline getirilmiş. Buralarda ateş yakmaları sebebiyle metruk binalarda yangın çıkarttıklarına şahit oluyoruz. Aynı zamanda bu evler mahalle içinde büyük tehlike oluşturmaktalar. Mahallemizde metruk halde bulunan ve mahalle halkının can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılmaz haldeki terk edilmiş yapılar, gelen talep ve şikayetler doğrultusunda tek tek tespit edilerek ev sahipleri ile iletişim sağlanıp ev sahiplerinin rızası doğrultusunda ilgili birimlere haber verilerek yıktırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yiğit, “Gerek muhtarlık gerekse ilgili birimler mahallelerdeki metruk binaları tespit ediyorlar. Ancak bizlerin göremediği veya bilmediği metruk binalar varsa bunların muhtarlıklara veya ilgili birimlere, belediye, emniyete bildirilmeleri halinde buralar kontrol altına alınacak ve yıkılması için çalışmalar başlatılacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız