SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Metruk Evde Yangın

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:52:39
Metruk Evde Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Metruk evde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında maddi hasar oluştu.

Olay, İskender Mahallesi'nde 17.00 sularında meydana geldi. 2 katlı metruk evde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale ederek, önce kontrol altına aldılar, ardından ise alevleri söndürüp soğutma çalışması yaptılar. İtfaiye ekipleri  alevler arasında kalan ahşap evin çökmesi ihtimaline karşı çevredeki vatandaşlar uzaklaştırıldı.

Yangın sonucunda metruk ev tamamen kullanılamaz hale geldi.

İskender Mahallesi Muhtarı İsmet Kaplan, evin metruk olduğunu ve zaman zaman tinercilerin buraya girerek ateş yaktığını belirterek, muhtarlık olarak belediyeye evin yıkılması için başvuruda bulunduklarını söyledi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız