SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV 'Gelişimi' Konuşacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) vakfa burs sağlayan kurum ve kuruluşların yöneticileri ile biraraya geliyor.

Kurulduğu 1984 yılından bu yana binlerce üniversite öğrencisine burs vererek ekonomik olanakları yetersiz olan yüksek öğrenim öğrencilerine okul hayatları boyunca destek olan Malatya Eğitim Vakfı, burs sağlayıcı kurum, kuruluş ve kişilerle 21 Aralık Salı günü İstanbul’daki vakıf merkezinde toplanarak mevcut durum ve geleceğe yönelik yeni çalışmalar konusunda fikir teatisi yapacak.

Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mesut Parlak, MEV Yönetim Kurulu üyelerinin 21 Aralık Salı günü vakfa burs sağlayan kurum, kuruluş ve kişilerle bir toplantı yapacağını belirterek, ‘Vakfımızın değerli burs sağlayıcıları ile biraraya geleceğiz. Yönetim kurulumuz ve burs sağlayıcılarımız toplanarak vakfımızın daha ileri bir noktaya taşınması için yapacağımız yeni çalışmaları konuşacağız, fikir teatisinde bulunacağız’ dedi.

Malatya Eğitim Vakfı’nın sadece yüksek öğrenim düzeyindeki öğrencilere burs sağlayan bir kurum olmadığını ifade eden Prof. Dr. Mesut Parlak, ‘Malatya Eğitim Vakfı, Malatya’nın Türkiye ölçeğindeki köklü kurumlarından biridir. Hemşehrisi olmakla gurur duyduğumuz Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın yönlendirmesi ve arzusu ile kurulan vakfımız aynı zamanda İstanbul’daki Malatyalıların biraraya gelmesi, güç birliği oluşturulması ve Malatya için hizmet üretilmesine yöneltilmesi konusunda ciddi misyonu olan bir kurumdur’ diye konuştu.

Malatya Eğitim Vakfı’nın çok sayıda burs sağlayıcısı olduğunu ve vakfa burs sağlayan kurum ve kuruluşların gün geçtikçe arttığını belirten MEV Başkanı Prof. Dr. Mesut Parlak, ‘Burs sağlayıcılarımızla gurur duyuyoruz. Hepsi çok değerli hizmet üreten kurum, kuruluş ya da kişiler. Hem ticari alanda, hem sivil toplum kuruluşları alanında faaliyet gösteren hem de sosyal sorumluluk projeleri konusunda misyon üstlenerek vakfımız aracılığı ile ekonomik olanakları yetersiz olan yüksek öğrenim düzeyindeki öğrencilere burs sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız