SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV Görev Bölümü Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Bir süre önce genel kurulunu yapan Malatya Eğitim Vakfı’nın Prof.Dr. Mesut Parlak başkanlığındaki yönetim kurulunun görev bölümü yaptığı ve ayrıca komitelerin oluşturulduğu bildirildi.

İstanbul Şişhane’deki vakıf merkezinde yapılan genel kurulda, yönetim için Prof.Dr. Parlak başkanlığındaki tek liste aday olmuş ve seçilmişti.

Prof.Dr. Parlak başkanlığındaki yönetimde Osman Uzun, Selahattin Bitlis, Emin Akay, Naci Altınbüken, Şaban Taçyıldız, Tevfik Temelli, Cihat Yıldırım, Nevzat Zabcı, S.Sadık Kayhan, Ali Nahit Bozatlı, Öner Yıldız, M.Emin Bitlis, Abdullah Bingöl, Aysel Kıvrıkoğlu, Nurkan Nalbant, Turgay Gülşen, Ayhan Günay, Müslük Çiçek, İzzet Nalçakan ve Mehmet Aksoğan’dan oluşurken, Denetim Kurulu’na ise İsmet Elgül, Vural Kızrak ve Necati Uygun seçilmişlerdi.

GÖREV DAĞILIMI..
Vakıf yönetim kurulu daha sonra kendi arasında toplanarak görev bölümü yaptı.

Prof.Dr. Parlak başkanlığındaki yönetimde Selahattin Bitlis ve Osman Uzun başkan yardımcısı, Şaban Taçyıldız Başkan Danışmanı, Cihat Yıldırım ise Genel Muhasip olarak görev aldılar.

Oluşturulan komitelerde ise şu isimler yeraldı:

EKONOMİDEN SORUMLU VE KAYNAK YARATMA KOMİTESİ: Emin Akay, Naci Altınbüken, Nevzat Zabcı, Ali Nahit Bozatlı ve İzzet Nalçakan,

SOSYAL İŞLER SANAT ve KÜLTÜR KOMİTESİ: Nevzat Zabcı, Sadık Kayhan, Turgay Gülşen ve Mehmet Aksoğan,

BURS KOMİTESİ: Selahattin Bitlis, Tevfik Temelli, Naci Altınbüken, Öner Yıldız, Abdullah Rıza Bingöl,

YURT KOMİTESİ: Cihat Yıldırım ve Aysel Kıvrıkoğlu,

GENÇLİK KOMİTESİ: Mehmet Emin Bitlis, Nurkan Nalban, Ayhan Günay, Dr. Müslüm Çiçek ve İzzet Nalçakan.

FOTO: Malatya Eğitim Vakfı'nın yönetim kurulu toplu halde (Dinçer ERGENEKONLU)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız