SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV Kadın Kollarından Gezi

0
Güncellendi - 2018-04-16 21:44:42
MEV Kadın Kollarından Gezi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı Kadın Kolları, düzenlediği gezi programı ile bursiyer öğrencilere katkı sağladı.

Malatya Eğitim Vakfı Kadın Kolları, eğitime katkı sunma adına düzenlediği gezi programı ile öğrencilere burs imkanı sağladı. Kadın Kolları üyeleri bu kapsamda toplam 90 kişilik bir ekiple, Malatya’nın tarihi ve turistlik yerlerini gezdi. İlk olarak Akçadağ ilçesinde bulunan ve ünlü Arap taylarının yetiştirildiği Sultansuyu Harasını gezen üyeler daha sonra yine Akçadağ’da yer alan Levent Vadisini gezdiler. Son olarak Darende ilçesine geçen MEV Kadın Kolları Üyeleri burada da Somuncu Baba Türbesi ve müzesini ziyaret ettiler. Darende’de Günpınar Şelalesini de gezen kadın kolları üyeleri, geziden elde edilen gelir ile 2 öğrencinin 1 yıllık burs imkanını sağladı.

Vakfın kadın kolları başkanı Meral Öztaş tüm katılımcılara teşekkür ederek önümüzdeki günlerde eğitime katkı sunmak adına yeni organizasyonların da yapılacağını da ifade etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız