SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'MEV Koleji Açacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Merkezi İstanbul'da bulunan Malatya Eğitim Vakfı'nın (MEV) uluslararası vakıf belgesi aldığı bildirildi.

MEV Genel Başkanı Şaban Taçyıldız, MEV'in Malatya Şubesi'nde Malatya yönetim kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenledi. 1985 yılında, merhum cumhurbaşkanı Malatyalı olan Turgut Özal'ın ilgisiyle kurulan Malatya Eğitim Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Şaban Taçyıldız, vakıflarının Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) üstün hizmet ödülü aldığı gibi, uluslararası vakıf belgesini de aldıklarını bildirdi.

Vakıflarının 23 yılda 18 bin öğrenciye burs verdiğini hatırlatan Taçyıldız, "Geçen öğretim yılında 800 üniversite öğrencisine burs verdik. 2008 - 2009 öğretim yılında da bine yakın öğrenciye burs vermeyi hedefledik" dedi.

Hayırsever işadamlarını vakıflarına yardıma davet eden Şaban Taçyıldız, "Hayırsever işadamlarımız vakfımıza ne kadar yardım ederse, bir o kadar daha fazla yardım yaparız. Veya bir işadamı, kendisine belirleyeceği kaç öğrenciye burs verebilecekse, o kadar öğrenciyi belirleyip hayrını yapmalıdır. Bugüne kadar vakfımıza yardım yapan işadamlarımızı da burada kutlamak ve hayırlarının artarak devam etmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Malatya'da Beylerderesi mevkiinde Malatya Eğitim Vakfı Koleji yapmak için girişimlerin sürdüğünü söyleyen Taçyıldız, "Arsa yeri belirlendi. Ancak Yakınca Belediyesi sınırları içerisinde olması nedeniyle imar sorununun çözülmesini bekliyoruz. İmar problemi çözülürse temelini atacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız