SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV Parlak'la Devam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı’nın olağan genel kurul toplantısı, İstanbul Şişhane’deki vakıf genel merkezinde yapıldı. Prof.Dr. Mesut Parlak yeniden başkanlığa seçildi.

Vakıf yönetimi için Prof.Dr. Mesut Parlak başkanlığında tek liste seçime girdi ve 2 yıllığına göreve getirildi.

Vakfın yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU

1. Prof. Dr. Mesut Parlak (Başkan )
2. Osman Uzun
3. Selahattin Bitlis
4. Emin Akay
5. Naci Altınbüken
6. Şaban Taçyıldız
7. Tevfik Temelli
8. Cihat Yıldırım
9. Nevzat Zabcı
10. S. Sadık Kayhan
11. Ali Nahit Bozatlı
12. Öner Yıldız
13. M. Emin Bitlis
14. Abdullah Bingöl
15. Aysel Kıvrıkoğlu
16. Nurkan Nalbant
17. Turgay Gülşen
18. Ayhan Günay
19. Müslüm Çiçek
20. İzzet Nalçakan
21. Mehmet Aksoğan

DENETİM KURULU
1. İsmet Elgül
2. Vural Kızrak
3. Necati Uygun

Vakfın Parlak başkanlığındaki eski yönetiminden Cennet Süzer, Mustafa Can ve Mehmet Demezoğlu yeniden görev almazken, Müslüm Çiçek, İzzet Nalçakan, Abdullah Bingöl ve Mehmet Aksoğan yönetimdeki yeni isimler oldular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız