SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mevcut Kadroyla Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'ndan TFF 3. Lig'e düşen Malatyaspor'da teknik direktör Mustafa Taşar, mevcut kadroyla başarılı olacaklarını inandığını söyledi.

Taşar, "Öncelikle herkese hayırlı olsun. Aziz Yiğit Kulüp Menajeri olarak talepte bulundu. Biz de daha önceki yıllardan bu görevi yapabilme adına bu talebi bekleyen insanlar olarak görevi kabul ettik. Konu Malatyaspor olduğu zaman bizim için görevdir. Malatyaspor bu şehrin görevidir. Görev yapmakta onur ve şereftir. Bundan sonraki süreçte de 2-3 kuşak birlikte olan futbolcular var bunlar belirli bir seviyeye geldiler. Geçen sene çok sıkıntılar yaşadılar. Hepsini tanımamız bir avantaj. Belirli bir seviyeye de geldiler. Bu takımın kadrosu 3. Ligi kaldıracak seviyede. Bu ligi çok iyi bir yerde bitirtebilirler. Takım içindeki ekonomik yapının şekillenecektir. Teknik anlamda çok büyük sıkıntı yaşamayacağız" dedi.

"TAKIMDA UYUM SORUNU OLMAYACAKTIR"
Takımdaki bütün futbolcuların birbirlerini tanıdıklarını kaydeden Taşar, "Altyapıda 4 yıllık sürecim oldu. Birçok futbolcuyla birlikte çalıştım. Çok fazla sorun yaşayacağımıza inanmıyorum. Bu süreç kısa bir süreç değil. 4-5 yıllık bir süreç var. 2 yıldır bir fiil bu futbolcular bir aradalar. Uyum sorununu aşmak kolay olacak. Bunların bir yana gelmesiyle başarının da yakalanacağına inanıyorum. Bu kadar emeğin ve ılımlı ortamın sonuca ulaşması gerekiyor. Birçok şey futbolculardan gelecek bizde elimizden geleni yapacağız. Fiziksel anlamda sıkıntı yaşacağımıza inanmıyorum. Uyum sorunu da olmayacaktır" diye konuştu.

"FUTBOLCU GÖNDERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"
Taşar, kadrodaki bütün futbolculara ihtiyaçlarının odluğunu ifade ederek, "Kulüp olarak 2-3 yıldır transfer yapamıyoruz. Hiçbir futbolcuyu verme gibi bir düşüncemiz yok. Mevcut kadro elimizde kalacak. Yönetiminde bu yönde düşüncesi var" şeklinde konuştu.

Hazırlık dönemi içerisinde kamp yapmayı düşündüklerini belirten Taşar, "Kamp yapacağız. geçen sezon bunu bir türlü yaşayamadık. Kamp yapmayı düşünüyoruz. Bunu yönetilmede görüşeceğiz. Önümüzdeki haftalarda bu netleşecek. Bunun yanında yardımcı antrenörlerimde gelecek günlerde netleşecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız