SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mevcut Siyasi Temsil Yetersiz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:17:44
'Mevcut Siyasi Temsil Yetersiz'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bağımsız Milletvekili adayı Dr. Ali Yalçın, esnaf ve STK ziyaretlerini sürdürdü.

Yalçın'ın çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında  bağımlı duruşa karşı, bağımsız iradenin galip gelmesi adına canla başla çalışmaya devam ediyor.

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın, bir gün mutlaka mevcut dayatmacı zihniyetin yerine bağımsız iradenin hakim olarak, yetkililere ders vereceğini, seçmenin oyalama ve aldatmacalara artık kanmayacağına olan inancını dilinden düşürmüyor.

Kışla Caddesi esnafını ziyaret eden Yalçın, dinlediği tüm esnafların sorunlarının aynı olduğuna işaret etti. Esnafın elinde cari paranın mevcut olmadığına değinen Yalçın," Ekonomik sıkıntılar diz boyu, geleceğe dair bir umut yok. En kötüsü de mevcut siyasi temsil yetersiz ve ehliyetsiz. Bu seçimde mutlaka ama mutlaka bir değişim olacaktır. Allah'ın izniyle bu değişimi hep beraber gerçekleştireceğiz" dedi. 

ÇELİKHANLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Bağımsız Aday Yalçın, esnaf ziyaretlerinin ardından Malatya Çelikhanlılar Derneği Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi. Malatya Çelikhanlılar Derneği Başkanı Abdurrahman Gündoğar, seçimlerin milletimize hayırlı olması temennisinde bulunarak  Yalçın'a başarılar diledi. Gündoğar, Yalçın'ın kazanmasını umduğunu, kazandığı zaman çok faydalı hizmetlerde bulunacağına inandığını söyledi.

Yalçın, "Malatya'da çok uzun yıllardan beri çok yönlü faaliyetleriyle şehre değer katan, şehirde unutulmaya yüz tutulmak istenen akrabalık bağlarını, yardımlaşmayı, dayanışmayı faaliyetlerinde hep canlı tutan Çelikhanlılar Derneği başkanına ve üyelerine  teşekkür ediyorum. Kendimde Adıyamanlıyım  bu nedenle aslında ben evime geldim. Çıktığımız bu yolda akrabalarımızı, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Adıyaman'dan Çelikhan'dan gelerek buraya yerleşmiş ve buradaki akrabalık bağlarını, bu bağlar üzerinden de bir yandan şehre yetiştirdiği kaliteli kalifiye insan katarak, eğiterek, yardımlaşarak, dayanışarak Malatya'nın medeni bir şehir olması, tüm mozaikleriyle çok güzel bir görünüm arz etmesi açısından eskiden beri katkı veren bir derneğimizdir. Derneğimizin başkanına, yönetim kurulu ve üyelerine ve temsilini yaptıkları Çelikhanlılara sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum, teşekkür ediyorum" dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız