SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV'de Yeni Yönetim Belirlendi

0
Güncellendi - 2018-07-17 21:27:47
MEV'de Yeni Yönetim Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Şubesi Başkanlığı'nı 15 yıl sürdüren Necdet Narin'in görevinden ayrılması ve yönetim kurulu üyelerinden bazı isimlerin görevlerinin değişmesi veya il dışında görev almaları nedeniyle yeni yönetim ve denetim kurulu belirlendi.

MEV Malatya Şubesi'nin yeni yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu;

MEV Malatya Şube Başkanı Naim Kaysıcı (fotoğrafta sağ baştaki), Başkan Yardımcısı Arif Aslan,

Yönetim Kurulu Üyeleri : Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Prof.Dr.Yaşar Bayındır, Ali İnan, Aytunç Narin, Behçet Aksoğan, Hüseyin Solmaz, Erkan Erol, Yunus Gök, Sevgi Eraslan, Özcan Duman, Umut Türk,

Denetleme Kurulu : Hüseyin Algül, İbrahim Halil Kılıç

Başkan Naim Kaysıcı, "Hedefimiz geçtiğimiz yıllarda Malatya'da ki üniversite öğrencilerine verilen burs sayısını artırmak daha fazla öğrenciye burs sağlamak bunun içinde MEV Malatya Şubesi bünyesindeki MEV Kadın Kolları ve Genç MEV üyeleri ile birlikte sosyal ve iktisadi projeler üreterek hem Vakfın amaçlarını tanıtacak hem de öğrencilerimize burs olarak daha fazla imkanlar sağlayacağız." dedi.

Narin'in Mesajı

Necdet Narin ise yaptığı açıklamada; “1985 yılında 8. Cumhurbaşkanı Sayın Turgut Özal’ın onursal başkanlığında kurulan 15 yıla yakın hizmet ettiğim mütevelli üyesi olduğum Malatya Eğitim Vakfının Şube Başkanlığı’ndan ayrılmış bulunuyorum.

Gururla hizmet etmek imkânını bana lütfeden beraber çalıştığım genel başkanlarıma teşekkür ediyorum. Genel başkanlarım İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Sayın Prof. Dr. Mesut Parlak hocama, Milli Eğitim ve Spor eski Bakanı Sayın Metin Emiroğlu’na, iş adamı Sayın Şaban Taçyıldız ‘a, Bakırköy Belediye eski Başkanı Sayın Naci Ekşi’ye, Genel Başkanlık görevini yürüten TBMM Başkanı Başdanışmanı Sayın İsmet Elgül ‘e ve İstanbul Yönetim kuruluna, Ankara Yönetim kuruluna ve Malatya şubesinde beraber yola çıktığım özveri ile çalışan ve desteklerini esirgemeyen çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma, görev dönemimde kurduğumuz kadın kolları ve gençlik kollarının sevgili başkanları ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Çok değerli kamu kurum ve kuruluşları ile STK ‘nın çok değerli başkanlarına ve kıymetli basın mensubu arkadaşlarıma verdikleri desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Eğitime gönül vermiş hayırsever hemşehrilerimizin katkılarıyla maddi imkândan yoksun üniversite öğrencilerine burs sağlayan bütün Malatyalı dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gerçek Malatya (5 yıl önce)
    Mev nedir. Ne işe yarar. Kimlerin hizmetinde anlayamadım. Bir kaç öğrenci başvurdu, burs için iyi biliyorum öğrenciler başarılı olduklarını. Dönüp cevap bile vermediler. Sonra dan öğrendim ki, iki öğrenciye Bayburtlular vakfı burs veriyor. Malatya li öğrenciye Bayburtlular vakfı burs veriyor ise, MEV denen vakıf da yönetim değişse ne olur, değişmezse ne olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın kardeşim öğrencilerin anne veya babaları üzerine kayıtlı ev ,araba vb. var ise burs verilmiyor. Araştırma yapılıp maddi imkanı olmayan öğrenciler araştırılıp burs veriliyor. Burs veren malatyalı iş adamlarını vakfın internet sitesinden araştırır isen vakfın ne iş yaptığına vakıf olursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Annesi ev hanımı, babası emekli ve evleri kira bir öğrenci olarak, Ankara'da üniversite okurken 2006,2007,2008 de MEV bursuna başvurdum, hiçbirinde çıkmadı, 2009 lanet olsun dedim başvurmadım. Ankara kütüklü, Arnavut göçmeni bir arkadaşın amcası ayarladı MEVden bursunu aldı. Okuldan Malatyalı bir arkadaşın anne babası öğretmendi 2 evleri vardı, MEV dahil birçok yerden her sene burs aldı, babam ayarlıyor diyordu. Yıllar geçti, hamdolsun şimdi üniversite öğrencilerine İŞ,EŞYA,BURS elimden geldiğince yardım edecek durumdayım. Fakat MEVin yine aynı MEV olduğunu duyup, Malatyalı ihtiyaç sahibi gençler için üzülüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya da öğrencilere verilen burslar tam yerini buluyor mev e katılım en az 5 öğrenciye burs vererek yönetime girebilirsin verilen burslar öncelikle yetim öksüz olanlan kardeşlerimiz ailesi adına kayıtlı mal varlığı olmayanlar öğrencileri soruştura bilirsiniz keşke herkes böyle olsa ülkemizde eğitim ve maddi sıkıntı çekenler olmaz
    0
    0
    Yanıtla