SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV'den Defile

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:57:27
MEV'den Defile
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı burs verdiği öğrencilere katkı sağlamak amacıyla defile düzenledi. Anneler Günü nedeniyle yapılan defilede sergilenen kıyafetler ise oldukça ilgi gördü. 

Anneler Günü dolayısıyla Dublee tree by Hilton’da düzenlenen defilede elde edilen gelir Malatya Eğitim Vakfı tarafından burs verilen öğrencilere yardım olarak sağlanacak. Defile için Malatya'ya gelen ünlü moda tasarımcısı Berrin Akyüz bir teklif üzerine Malatya'ya geldiğini belirterek tasarımlar hakkında bilgiler verdi.

Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Belgin Tahtalı ise, defile için ilk teklifi Vali Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı'dan geldiğini söyleyerek yapılan defilenin öğrencilere katkı sağlayacağını belirtti.

Defileyi izlemeye gelenler arasında Vali Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, AKP Malatya Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın yanı sıra Malatya Eğitim Vakfı üyeleri ile birçok davetli katıldı. Defile'de Anneler Günü için tasarlanan kıyafetler sergilendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız