SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEV'den İftar Yemeği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Şubesi tarafından Pazar akşamı Sivas yolundaki Özka Tesisleri’nde, protokola ve vakfa burs katkısında bulunanlara bir iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, MEV Başkanı Prof.Dr. Mesut Parlak, İl Emniyet müdürü Ali Osman Kahya, Vergi Dairesi Başkan Vekili Mahmut Polat, CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, CHP Merkez İlçe Başkanı Muhteşem Kartal, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Metin Sümer, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, SMMO Başkanı Mustafa Bahadır Altaş, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, MEV Malatya Şube Başkanı Necdet Narin, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin ile MEV yönetici ve üyeleri ve bazı davetliler katıldı. Başka bir yerde iftar yapan AKP milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk da, daha sonra MEV'in iftarına katıldılar.

İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan MEV Genel Başkanı Prof.Dr. Mesut Parlak, MEV’in kuruluşundan bugüne kadar üyeleri aracılığıyla çok sayıda okul yapımını gerçekleştirdiğini ve bugüne kadar 14 bin öğrenciye eğitimleri sırasında burs verdiklerini belirtti.

Prof.Dr. Parlak, MEV olarak geçtiğimiz Perşembe günü İstanbul’da verilen iftar yemeğinde olduğu gibi Malatya’daki iftar yemeğini de İşadamı Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık’ın karşıladığını bu katkısından dolayı kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız