SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mevlüt Abiden Sonra Görmedik!"

0
Güncellendi - 2018-06-14 01:32:39
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık; "24 Haziran seçimleri Türkiye için bir dönüm noktası. Diriliş ve yükseliş sürecine geçmek için çok önemli bir adım. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğine inancımız tam. Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a, Mecliste de AK Parti'ye oyları vererek, Malatya'dan hedefimiz 6 milletvekili çıkarmak, Türkiye'de de en az 300 milletvekili çıkarmaktır." dedi.

Yeni Malatya Gazetesi'ni ziyaretinde konuşan Çalık, "Vatandaşlarımızın memnuniyetini her seçimde gördük. 12 seçim geçirdik; yerel seçim, genel seçim, referandum ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Malatya bize tam destek verdi. Bu desteklerin karşılığını vermek üzere biz de 7/24 çalıştık. Ben çalışma konusunda hiç sorunu olmayan ve tek sermayesi çalışmak olan bir kardeşinizim. AK Parti'nin de tek sermayesi milletimiz için, devletimiz için çalışmaktır. Bu çalışmanın neticesinde de Malatyamıza 19,5 katrilyonluk yatırımı kazandırdık." dedi.

Çalık; "Geçen muhalefetten birisi demiş ki; 'Dondan zarar gören çiftçilerimize, kayısı üreticilerimize parayı ben konuştum.' Birileri konuşur biz icraat yaparız. Dondan zarar gören üreticilere ilk kez AK Parti iktidarında destek verildi. 2006 yılında TARSİM'i çıkardık. Türkiye'de don olurdu, afet olurdu, yağmur olurdu, çamur olurdu. Hiç kimse buna destek vermedi bugüne kadar. İlk kez Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı döneminde Malatya'ya, yaklaşık 480 milyonluk desteği biz vatandaşlarımıza verdik. Şimdi 'ben bununla ilgili konuşma yaptım, mücadele ettim' diyenlere cevabımız budur. Bu konuda bize destek olan, dondan zarar gören çiftçilerimize destek olan muhalefet partisinden tek bir isim vardı. Onun adı da Allah rahmet eylesin Mevlüt Aslanoğlu'ydu. Mevlüt Abi'den sonra muhalefetin yapıcı siyasetini görmedik. Yıkım ekibiyle siyaset yapılmaz." dedi.

Çalık; "Şeker fabrikasını ben kapattırmadım' diyenlere Nuri Murat ordadır. Bayram Polatbaş, Allah rahmet eylesin vefat etti. Ama Şeker Sendikası Genel Başkanı İsa Gök'e sorabilirler.  Şeker Fabrikası'nın, Malatya başta olmak üzere kapatılma işlemlerinin durdurulmasına kim vesile olmuştur. Bunu söyleyen kim olduğunu çok iyi biliyor. Nuri Murat bize geldiğinde başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürdük, sonrasında da son imza aşamasında ihalesi bitmiş olmasına rağmen Malatya Şeker Fabrikası'nın da içinde bulunduğu portföy B ve C'nin fabrikalarının özelleştirme kapsamından çıkarılmasının kararını Recep Tayyip Erdoğan verdi. Ve buna da vesile olan bizim buradaki sivil toplum örgütlerimiz bize ulaştılar. Şimdi de Malatya Şeker Fabrikamız üretimine devam ediyor. Bizim yalanla işimiz yok, doğrular üzerine siyasetimizi inşa ediyoruz. 16 yıldır Türkiye'yi büyüttük, Malatya'yı büyüttük. İnşallah 24 Haziran'dan sonrada hem Malatya'yı, hem Türkiye'yi büyüteceğiz." dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız