SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mevsim Koşullarına Göre Devam

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:53:28
Mevsim Koşullarına Göre Devam
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Hekimhan’da ilkbaharda başladığı yol çalışmalarına sonbahar döneminde de mevsim şartlarının elverişli olması nedeniyle devam ediyor. 

Hekimhan’da planlamalar çerçevesinde 2015 yılında, 145 kilometre yol yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, hedeflediği 145 kilometrenin 110 kilometresini tamamladı. 

22 kilometre uzunluğundaki Kurşunlu-Güzelyurt yolu, 10 kilometre uzunluğundaki Kocaözü Mahalle yolu, 20 kilometre uzunluğundaki Girmana Mahalle yolu, 12 kilometre uzunluğundaki Beykent-Hacılar Mahalle yolu, 10 kilometre uzunluğundaki Hacıkelolar-Kurşunlu Mahalle yolunu, 12 kilometre uzunluğundaki Güzelyayla-Delihasanyurdu grup yolunda asfalt çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, eskiden belde belediyesi olan Güzelyurt'da da finişerle asfalt serimi yaptı. Güzelyurt'da Polatlı, Cumhuriyet, İsmailli, Faraşlı, Adalet mahallelerinin yolu ve ara sokakları sıcak asfalt ile kaplandı. 7 kilometrelik çalışmada 8000 ton asfalt kullanıldı.

Büyükşehir Belediyesi, 15 kilometre uzunluğundaki Güçlü-Akpınar-Nakışlar-Gelengeç-Dereevleri grup yolu, 8 kilometre uzunluğundaki Kurşunlu-Yeşilköy Mahallesi ile Deveçimeni ve Söğüt Mahallelerinde yol altyapı çalışmalarına devam ediyor. 

Hekimhan’da yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Malatya’nın 13 ilçesinde yol ve altyapı çalışmaları yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hekimhan’da planlanan 145 kilometrelik çalışmanın 110 kilometresini tamamladıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesinin sezon planlamasında Malatya genelinde 1000 kilometre yol hizmeti hedeflediğini ifade eden Başkan Çakır, “Yolların mevcut hallerine karışmadan sadece asfalt çalışması yapsaydık. Bugün 2000 kilometreyi geçmiştik. Biz yaptığımız yollarda güvenliği, kaliteyi ve standartları yükselttik. Yolları genişlettik, tehlike arz eden virajları daha güvenli hale getirdik. Taş duvarlar örüp, köprüler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bizim için önemli olan kalıcı ve güzel işler yapmak. Bugüne kadar yaptığımız yollarda bunlara özen gösterdik. Hekimhan’da da çok yoğun bir dönem geçirdik. Bugün Kurşunlu bölgemizi gezdik. Burada 3 önemli grup yolu başta olmak üzere, yol ağının tamamında çalışmalar yapıyoruz. Bölgemizde içmesuyu ve kanalizasyon sorununun da büyük bölümünü çözdük” dedi.

Uzun yıllardır hasret kaldıkları hizmeti almanın sevincini yaşadıklarını belirten Kurşunlu Mahalle Muhtarı Hüseyin Gider, “Bölgemizde 70-80 kilometrelik yol çalışması yapıldı. İçmesuyu ve kanalizasyon sorunlarımız çözüldü. Yöre halkı yapılan hizmetlerden çok memnun, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız