SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mevsim Normalinin Üzerinde' Nikah!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle nikah törenlerine yoğun ilgi gösterildi. 22 çift, nikahlarına ayrı bir renk katmak amacıyla Sevgililer Günü'nde evlilik cüzdanı aldı.

Malatya Belediyesi Evlendirme Dairesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yoğun bir gün yaşadı. Nikah tarihlerini anlamlandırmak ve daha kolay hatırlamak isteyen çiftler, nikahlarını 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kıydırdı. Belediye Nikah Dairesi'ne başvurarak nikah günlerini 14 Şubat olarak belirleyen çiftler, aynı anda 2 ayrı mutluluğu birden yaşadı.

Malatya Belediyesi Evlendirme Müdürü Ahmet Dinç, "Yılın özel günlerinde taleplerimiz bir hayli fazla oluyor. Sevgililer Günü olması nedeniyle bugün de 22 tane nikah kıydık. Dolayısıyla mevsim normallerinin üzerinde bir sayı oldu. Çiftlerimiz hatırlanması kolay olması nedeniyle bugünü tercih ediyorlar" dedi. Dinç, nikah kıymadan önce çiftlerin Sevgililer Günü'nü kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız