SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mevsimlik Çiçeklendirme

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, ilkbahar dönemi fidan dikimi, çiçeklendirme ve çimlendirme çalışmalarına başladı.

Bu konuda Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından ilkbahar dönemi fidan dikimi, çiçeklendirme ve çimlendirme çalışmalarına başlandı. Yapılan çalışmalar ile Malatya daha da güzel bir görünüme bürünüyor.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Malatya Belediyesi tarafından fidan dikim ve çimlendirme çalışmalarının yanı sıra şehrin bir çok yerinde çeşitli türlerde çiçeklendirme çalışmalarının da yapıldığı ifade edilerek, yıllık ortalama 60 bin adet hibrit türü mevsimlik çiçeğin başta parklar olmak üzere kavşak ve refüjlere dikildiği bildirildi.

Açıklamada, ilkbahar dönemi yeşillendirme çalışmalarının devam ettiği, ilk etapta şehir merkezindeki kavşak, refüj ve parklarda çiçeklendirme çalışmalarının yapıldığı ve bu kapsamda 7 ayrı menekşe türü, nergis ve bellis türü çiçeklerin yanı sıra değişik renklerde lale ekiminin de yapıldığı bildirildi.

Malatya Belediyesi tarafından ayrıca, çocuk ve dinlenme parklarında temizlik, tadilat çalışmalarına da başlandığı belirtilerek, arızalanan oyun gruplarının tamir edildiği, eskimiş ve kullanılmayacak durumda olanların yenileri ile değiştirildiği ve çevre düzenlemelerinin yapıldığı bildirildi.

Öte yandan Malatya Belediyesi tarafından yapılan yeşillendirme, çiçeklendirme ve fidan dikim çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, Malatya Belediyesine teşekkür ettiklerini belirtiyorlar."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız