SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mevsimlik İşçiler Arasında Silahlı Kavga.. 1 Ölü

0
Güncellendi - 2020-07-19 19:49:53
Mevsimlik İşçiler Arasında Silahlı Kavga.. 1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da mevsimlik tarım işçileri arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mardin'den Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Suçatı Mahallesi'ne kayısı bahçelerinde çalışmaya gelen tarım işçileri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Av tüfeğinin kullanıldığı kavgada Beşir D. (16) olay yerinde hayatını kaybetti, Muhammed G.(17) yaralandı.

Yaralı  112 Acil Servis ekiplerince Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Gümüş Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Beşir D.'nin cenazesi ise incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mümtaz44 (3 yıl önce)
    Yazıkolmuş allah rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Yorum yapan arkadaşların ısrarla kavga olmadığını ifade etmelerine rağmen neden haberin gerçek boyutunu öğrenip bize sağlıklı bir haber vermiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu olay kavga değil ki , silahla şakalaşmanin ne yazık ki vahim sonucu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (3 yıl önce)
    Şaka yapılırken gülmekten ölür insan teşbihte hata olmaz ama bu genç gerçekten ölmüş o zaman bu olaya şaka denmez dolayısıyla başlıgı degişmeye gerek yok!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet K. (3 yıl önce)
    Kavga değil. Çocuklar silahla oynarken biri Yanyana duran iki akrabasına şaka yaparken vurmuş. Haber başlığını düzeltin lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Medyada görüp de aslını bildiğimiz hangi haber gerçeği düzgün yansıtıyor ki...
    0
    0
    Yanıtla