SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meydan İftarı Bu Kez TOKİ'de

0
Güncellendi - 2016-06-27 22:39:54
Meydan İftarı Bu Kez TOKİ'de
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanlığı tarafından  gerçekleştirilen Meydan İftarları bu kez TOKİ Yavuz Selim mahalle sakinlerini aynı sofra etrafından buluşturdu.

TOKİ İlkokul ve Ortaokulu bahçesinde tertip edilen Meydan İftarına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, mahalle muhtarları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Yeşilyurt Belediye Tiyatrosu tarafından Nasrettin Hoca, Hacivat-Karagöz ve Keloğlan oyunları özellikle çocukların büyük ilgisini çekti. Ney dinletisi ve İlahi Grubu tarafından seslendirilen ilahiler iftar öncesinde manevi bir havanın oluşmasını sağladı.

BAŞKAN POLAT, “SEVGİ VE DOSTLUK İÇİNDE ORUÇLARIMIZI AÇIYORUZ, NE MUTLU BİZE”

Yeşilyurt Belediyesi olarak üzerlerindeki sorumluluk gereği halkla iç içe olduklarını ve aynı masada buluşup oruç açtıklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’da İftar Çadırı ve düzenlenen meydan iftarlarını bu güzel ayın ruhuna yakışacak şekilde organize ettik. Gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı tüm mahalle sakinlerine çok teşekkür ederim. Yavuz Selim Mahallesi’nde kardeşlik, paylaşma ve bereket adına gerçekten muhteşem ve çok güzel bir manzara hakim. Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki bizi yine Ramazan Ayına ve oruçlu olduğumuz bir gün iftara kavuşturdu, TOKİ’de Yavuz Selim Mahallesinde kardeşlerimizle birlikte, sevgi ve dostluk içerisinde iftar yapıyoruz” dedi.

Başkan Polat, “Biz hep birlikte beraber olarak kardeşlik ve paylaşma ruhu içerisinde bugün bir arada iftar yapıyoruz. Meydan İftarlarının amacı birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmaktır. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Cenab-ı Allah birliğimize beraberliğime göz dikenlere fırsat vermesin. Bu aziz millet kardeşliğine ve birliğine kast etmek isteyenlere asla kucak açmaz, asla onlara meydan vermez. Kardeşlik iftarlarımıza özellikle çocuklarımızın ve bayanlarımızın gösterdiği ilgi bizi daha fazla mutlu etmektedir. Çünkü erkekler hep iftarlara gider bayanlarımız evde olurlar ancak meydan iftarlarında bayanlarımızla, çocuklarımızla hep birlikte oruç açmak bizim temel kaidelerimiz arasında yer alıyor. Tıklım tıklım dolu alanımızda özellikle çocuklarımızın ve bayanların fazla olması bizleri memnun ediyor ” diye konuştu.

Meydan iftarının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Polat, konuşmasından sonra mahalle sakinlerinin fotoğraf çektirme taleplerini yerine getirirken, bazı vatandaşlar Başkan Polat ile selfie çekti, daha sonra hep birlikte iftar yaptı.

Meydan İftarlarının düzenlenmesinden dolayı Başkan Polat’a teşekkürlerini sunan mahalle sakinleri, “Meydan iftarları sayesinde aynı masada buluşup, hep birlikte dualarla orucumuzu açıyoruz. Okunan dualar, söylenen ilahiler, dini sohbetler ve tiyatro gösterileriyle iftar öncesinde her yönüyle güzel vakit geçiriyoruz. Başkanımız Hacı Uğur Polat’a sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştular.

Bülten

Pano01e

tk

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız