SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meydan İftarına 2 Bin Kişi Katıldı

0
Güncellendi - 2016-06-28 15:46:46
Meydan İftarına 2 Bin Kişi Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen meydan iftarı bu kez Dilek Mahalle sakinleri için düzenlendi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, “Dilek mahallemizdeki birlik ve beraberlik ortamı takdire şayandır. Burası Anadolu’yu tam anlamıyla yansıtan bir toplum yapısına sahiptir” dedi.

İnönü Parkı’nda düzenlenen iftar programına iki bine yakın vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Polat, “Güzel bir Ramazan ayı akşamında, güzel bir havada Dilek’li kardeşlerimizle aynı sofrada oruç açmayı bize nasip eden Rabbime hamdolsun. Dilek, her rengin ve mezhebin olduğu, zengini, fakiri, genci, yaşlısı ve çocuğuyla birlikte hayatı paylaştıkları çok güzel bir mahallemiz. Burası Anadolu’yu tam anlamıyla yansıtan bir toplum yapısına sahiptir. Dilek’teki kardeşlik, dayanışma ve paylaşma aslında Anadolu’nun bütününe örnek teşkil etmesi gerekir, bizim için burası örnek bir mahalledir. Burası dimdik ayakta oluşumuzun bir eseridir. Dilek’in birlikteliğini seviyoruz ” dedi.

Başkan Polat, “Dilek Mahallemizde muhteşem bir manzara ve çok yoğun bir katılım olması bizleri ayrıca sevindirmiştir. Yeşilyurt Belediyesi olarak üzerimizdeki sorumluluk gereği, bu güzel Ramazan Ayını dolu dolu geçiriyoruz ve bu ayın manevi feyzini Yeşilyurt’un her tarafına dağılması ve ulaşması için çaba harcıyoruz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız