SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meydana Diyanet Çadırı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Müftülüğü tarafından şehir merkezine Kutlu Doğum çadırı kurularak, çeşitli kermesler açıldı.

Eski belediye binasının yıkıldığı alanda açılan meydanda kurulan çadırda Diyanet yayınları stadının yanında çeşitli yiyecek, ev ürünleri ve giyim eşyalarının satışa sunulduğu kermes standları açıldı.

ARAPGİR'DE..
Arapgir ilçesinde de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başladı. Hacı Osman Ağa Camisi’nin avlusunda düzenlenen törene ilçe Kaymakamı Engin Aksakal, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İlçe Emniyet Amir Vekili Hakan Köse ve daire amirleri, Arapgir Müftü Vekili Bilal Yüce ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Düzenlenen törenin ardından katılımcılara yemek ikram edildi.

MİLLETVEKİLİNİN MESAJI..
Öte yandan, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Hiçbir karşılık beklemeden yalnız Yüce Allah (CC)’ın hoşnutluğunu arayan, insanlara karşı daima hoşgörülü, adaletli ve şefkatli davranan, dualarıyla ümmetine mağfiret dileyen Sevgili Peygamber Efendimiz (SAV)’i andığımız Kutlu Doğum Haftasına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Peygamber Efendimizin “güzel ahlakı” olarak tanımladığımız bu ahlak anlayışı yalnız İslam Alemi’ne değil tüm insanlığa örnek olan, evrensel nitelikteki davranışlar bütünüdür. Nitekim diğer dinlere mensup birçok yazar, ilim, fikir ve din adamı Peygamber Efendimizin gerek yaşamıyla gerekse öğüt ve tavsiyeleriyle insanlığa yönelik katkısından övgüyle bahsetmiş, günümüzde yaşanan birçok toplumsal, hatta siyasi sorunun Onun insanlara gösterdiği yol ve hayat görüşüyle çözülebileceğini açıkça beyan etmişlerdir.

Bu anlamlı haftada insanlık tarihine kalıcı izler bırakan Peygamber Efendimizin bize mirası olan Kuran’ı Kerimi daha iyi anlamaya ve öğrenmeye gayret etmeli, davranışlarını ve öğütlerini hayatımıza tatbik etmeye özen göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle halkımızın “Kutlu Doğum Haftası”nı kutluyor, kalplerimize sevginin ve manevi huzurun hakim olduğu bu günlerin ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız