SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meydanda 'Yetenek' Etkinliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:04:24
Meydanda 'Yetenek' Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Yetenek Avcısı’ projesi kapsamında Malatya’da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde çeşitli etkinliklerin düzenlendiği programa; Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, diğer ilgili ve yetkililer katıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yetenekli sporcu adayları ve ebeveynlerini olimpik branşlarla tanıştırarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı tesislerden nasıl faydalanabileceklerini anlatabilmek için başlatılan ‘Yetenek Avcısı’ projesi kapsamında burada çeşitli spor etkinlikleri düzenleniyor. Şampiyon olabilecek çocukların spor uzmanları tarafından tespit ediliyor” dedi.

Fındıklı, yaz spor okullarının son bahar ve kış döneminde de devam ettiğini belirterek, “Bu hafta aynı zamanda amatör spor haftasıdır. Bu hafta nedeniyle de çeşitli spor dallarında müsabakalar yapılıyor” diye konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir ise bu hafta Amatör Spor Haftası olması nedeniyle çeşitli etkinlikler yapılacağını söyledi.

‘Yetenek Avcısı’ projesine katılanlar çocuk ve gençler, böyle bir organize yapılmasının önemini dile getirdi.

Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, etkinliğe destek verdi ve etkinlikler hakkında bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız