SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Meydanlarda Olacağız"

0
Güncellendi - 2017-07-14 01:57:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “15 Temmuz hain darbe girişimine karşı direniş ve diriliş ruhunu tekrar ortaya koymak için bütün vatandaşlarımızı anma programlarına davet ediyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 15 Temmuz Hain Darbe Kalkışmasının birinci yıl dönümü anma haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, “Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. 15 Temmuz gecesi büyük bir direniş göstererek, şer odaklarının oyununu bozduğumuz gibi yine birlik ve beraberliğimizi dünyaya göstermek üzere meydanlarda olacağız” dedi.

 “MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN BOYNUNUN BORCU”

15 Temmuz yıldönümü etkinliklerinde yine meydanlarda olacaklarını ifade eden Başkan Polat, vatan, bayrak ve ülke sevdasıyla tank, tüfek ve silahlara karşı direnen milletin darbecilere, vatan hainlerine en manidar cevabı meydanlar da verdiğini dile getirdi.

Türk milletinin hainlerin bütün girişimlerine ve teşebbüslerine karşı birlik ve beraberliğinden asla vazgeçmeyeceğini dile getiren Polat yazılı mesajında, “15 Temmuz gecesi, vatanımızı, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz, cefakâr ve fedakâr millete doğrultarak hain, kalleş ve kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, milletimiz, darbe girişimini sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hain ellerin şer odakları ittifakıyla; millet iradesiyle seçilmiş hükümete karşı darbe teşebbüsüne kalkışması, ülkemizin işgal girişimiyle karşı karşıya bırakılması asla kabul edilemez. Milli iradeye sahip çıkmak nefes aldığımız sürece hepimizin boynumuzun borcudur.

“GÜN; BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK GÜNÜDÜR”

Ülkemizi ve milletimizi bölmek isteyen iç ve dış düşmanlarımıza karşı her zaman tek vücut olarak hareket edeceğiz. Ülkemiz üzerinde emelleri, planları olan şer odakları, milletimizin sağduyusu ve yüksek feraseti karşısında her zaman olduğu gibi bugün de hüsrana uğrayacaklardır.

Yeni ve güçlü Türkiye’de hainlerin, alçakların yeri yoktur. Bu doğrultuda hain darbe girişiminin birinci yılında demokrasi ve milli iradeye sahip çıkan milletimiz, yıldönümü etkinliklerinde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını en güzel şekilde yansıtacaktır.

“15 TEMMUZ’DA YİNE MEYDANLARDA OLACAĞIZ”

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı direniş ve diriliş ruhunu tekrar ortaya koymak için bütün vatandaşlarımızı anma programlarına davet ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz ve Battalgazi Belediyemizle ortaklaşa düzenlediğimiz ilimizin birlik ve beraberlik adına tek yumruk olduğu etkinliklerde 15 Temmuz Millet Meydanında olacağız” ifadelerine yer verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız