SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meye Ünye İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2017-06-08 20:59:18
Meye Ünye İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un forvet oyuncusu Ndong-Meye Laurys (Loris Meye) Ordu 1. Amatör Küme’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’in yolunu tutan Ünye 1957 Spor ile anlaştı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da başarılı bir sezon geçiren ve 2. Grup’ta attığı gollerle herkesin dikkatini çeken Loris Meye, BAL Ligi’ne yükselen Ünye 1957 Spor’a transfer oldu.

BAL Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da geçtiğimiz sezon 23 karşılaşmada 14 gol kaydeden Fransa uyruklu Gabonlu futbolcu, birçok takımın dikkatini çekti. TFF 1. Lig ekibi Eskişehispor’da forma giyen forvet oyuncusu Axel Meye’nin kardeşi olan Gabonlu futbolcu, hırs ve yeteneğiyle Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un değişmez oyuncusu olmuştu.

Loris Meye’nin gol attığı karşılaşmalar şöyle:

Elazığ DSİ Spor (2), 1920 Maraş Spor (1), Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor (1), Araban Belediyespor (2), 11 Nisan Spor (1), 62 Pertek Spor (1), Elazığ DSİ Spor (1), 1920 Maraş Spor (1), Fidanspor (1), Elazığ Yolspor (1), Kahramanmaraş Sakar Spor (1), 11 Nisan Spor (1).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız