SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meyve Suyu Kutusunda 2 Bin Adet Extacy Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2017-05-11 15:52:54
Meyve Suyu Kutusunda 2 Bin Adet Extacy Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, 2 bin adet extacy hap ele geçirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı; "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince ilimizde torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarının delilleri ile birlikte tespiti ve deşifresine yönelik sürdürülen çalışma kapsamında;

Batı illerinden ilimize uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde alınan istihbari bilgiler neticesinde başlatılan projeli çalışma kapsamında 05.05. 2017 tarihinde yapılan operasyonda 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan aramalar sonucu meyve suyu kutusuna gizlenmiş vaziyette 2000 adet extacy hap ele geçirilmiştir. Aynı çalışma esnasında uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış şahıslardan 1 adet ectacy hap ve 7 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Yapılan çalışma kapsamında 3 şüpheli şahıs TCK 188 madde kapsamında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 2 şüpheli şahıs ise TCK 191 madde kapsamında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan gözaltına alınmıştır.

Adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • SİNİRLİ (5 yıl önce)
    İSİM VER İSİM VER Kİ BİTİRSİN DEVLETİMİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Mücelli caddesi,Hasan Varol,Hayrettin Sönmezay okulları,orada bulunan çay ocaklarında cirit atıyorlar.Artık leblebi satar gibi bağıra bağıra satıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla