SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Meyvelerini Toplayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:15:55
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Alt Yapı Sorumlusu Murat Uçkun, bu sezon ilk kez 6 kategoride deplasmanlı maçlara çıktıklarını belirterek, genel anlamda alt yapının başarılı işler yaptığını söyledi. 

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Uçkun, Malatya futboluna futbolcu yetiştirmek için geceli gündüzlü çalıştıklarını belirterek, “Önümüzdeki yıllarda çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başlayacağız” dedi.

Uçkun, A takıma oyuncu kazandırmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Bu sezon birçok kategoride ilk kez mücadele ediyoruz. Buna rağmen sporcularımız başarılı işlere imza atıyor. U21’de son haftalarda iyi oynuyorduk ama bunu skora yansıtamıyorduk. Bu hafta sonuç da aldık. Her maç 4-5 net pozisyona giriyoruz fakat gol atamıyoruz. Şanlıurfa karşısında ne yaptığını bilen bir takım vardı. Bu çocuklarımızdan çok umutluyum ben. Kısa sürede farklı bir kategoriye adapte oldular. Ve çokta yadırgamadılar. Ancak eksiklerimizi gidermek için daha çok çalışmamız gerekiyor. U21'de amacımız A takıma oyuncu kazandırmak. Geçen yıl A takıma verdiğimiz gençlerimiz vardı. Yukarıya oyuncu verdikçe alttaki çocuklar da onları örnek alıyorlar. A takıma gençleri seven bir hocamız geldi. İrfan Buz hocamız gerçekten alt yapıyı önemseyen bir hoca. Zaten daha önce bizi ziyaret etti ve çalışma olanaklarımızı kendisi de gördü. Yeni Malatyaspor alt yapısıyla ilgili projeleri takip edeceğini söyledi. Biz çalışmalarımızın meyvelerini önümüzdeki yıllarda toplayacağımıza inanıyoruz. Kimse merak etmesin Yeni Malatyaspor alt yapısı Türk futboluna önemli isimleri kazandıracaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız