SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Meyvesini Alıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:37:30
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü Mustafa Taşar, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, "Sezon öncesi yaptığımız çalışmaların meyvesini alıyoruz" dedi.

Ligin ilk haftasında deplasmanda 10 kişi kaldığı mücadelede Adıyaman 1954 Spor Kulübünü 2-1 yenen Malatya Yeşilyurtspor'da galibiyet sevinci sürüyor. 

Geçen sezon yaşadığı şansızlıklara rağmen son haftalarda iyi bir performans ortaya koyan Malatya Yeşilyurtspor, sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmişti. PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor ile Malatya İnönü Stadı'nda oynanan hazırlık karşılaşmasında iyi bir görüntü ortaya koyan Malatya Yeşilyurtspor, ligdeki ilk maçında deplasmanda BAL Ligi için iyi bir yatırım yapan Adıyaman 1954 Spor Kulübü'nü yenmeyi başardı ve sezona galibiyetler başladı. 

Malatya Yeşilyurtspor'u geçtiğimiz sezon kümede tutan ve bu sezona en iyi şekilde hazırlayan teknik direktör Mustafa Taşar, Adıyaman1954 Spor Kulübü karşısında iyi futbol oynadıklarını kaydederek, haklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Taşar, sezon öncesi yaptıkları çalışmaların meyvesini sezon içerisinde alacaklarını belirterek, "Adıyaman 1954 Spor Kulübü ile deplasmanda gerçekten zorlu bir karşılaşma oynadık. Rakibimiz, sezona büyük yatırım yapan ve iyi oyunculardan kurulu bir takımdı. Bu anlamda nasıl bir rakiple karşılaşacağımızı iyi biliyorduk ve buna göre hazırlandık. Bizde takım olarak sezona iyi hazırlandık. Sezon başında yaptığımız çalışmaların meyvesini alıyoruz" dedi.

Maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynadıklarını hatırlatan Taşar, "Maçın 35 dakikalık bölümünü 10 kişi oynadık. Bu süre içerisinde ne yaptığımız da önemli aslında.10 kişiyken oyunu dengede tutmamız ve kendi yarı alanımıza gömülmememiz artı tarafımızdı" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız