SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mezar Kazma' Günleri!

A- A+ PAYLAŞ

44 yıllık Malatyaspor'un yaşatılması için "ciddi" herhangi bir girişim yapılmazken, bazı çevrelerin daha önce de "çözüm" diye sundukları Malatya Belediyespor alternatifi üzerinde durulmaya başlandığı öğrenildi.

Ara transferin, alacaklı bir eski futbolcu tarafından engellenmesinden sonra 2. ligden düşmeme mücadelesinde de çok büyük yara alan, klasman grubunun 1. kademe maçlarını oynadığı kadrosundan da fireler vermeye başlayan Malatyaspor'un, belediye başta olmak üzere yöneticiler ve siyasiler tarafından "gözden çıkarıldığı" gözleniyor.

Ara transferin bitmesine birkaç gün kala ve bugüne kadar büyük çekişmelere neden olan Elazığspor maçı öncesinde neredeyse hiç antrenman yapmamış ve çok eksik kadrosuyla akıbeti hakkında karar verilmesini bekleyen Malatyaspor'un "batması" ve 3. lig 5. grupta mücadele eden Malatya Belediyespor üzerinde yoğunlaşılmasına yönelik düşüncelerin ağırlık kazanmaya başlandığı bildirildi. Belediye yetkilileri ve siyasilerin bu duruma olumlu bakmaya başladıkları, "mazisiz" ve "taraftarsız" Malatya Belediyespor'u, Malatyaspor'un yerine "ikame" etmeyi düşündükleri öğrenildi.

Malatyaspor'un hafta içerisinde istifa eden ve bulunduğu noktaya gelmesinin de sorumluluğunu taşımak durumunda olan mevcut yönetimin, "Taraftar Derneği" orijinli olmasının da, bu başarısızlık karşısında "organize taraftarın da sesini çıkaramayacağı" değerlendirmesine yolaçtığı, bu durumun da "Malatyaspor'a mezar kazılması, yerine Malatya Belediyespor'un konulması" düşüncesindekileri cesaretlendirdiği öne sürülüyor.

Tarihi, mazisi ile Malatya'nın bir markası olan Malatyaspor'un içerisinde bulunduğu durumdan kurtarılması için son 1 hafta içerisinde yapılması gereken hiçbir şeyin yapılmadığı, destek verilmediği ve bazı kesimlerce daha önce de ortaya atılan "Malatya Belediyespor" alternatifinin böylece ön plana çıkarılmak istendiği gözleniyor.

Malatyaspor taraftarlarının, böylesine bir "suni" oluşumu "ruhsuz" buldukları için destek vermedikleri de gözleniyor.

En önemli destekçi ve finansör belediyenin "can suyu" konusunda isteksiz kalmasıyla yeterli olmayan gücü de budanmaya başlanan Malatyaspor'un, 2. lig 4. grupta "sıradan ve averaj takımı" olmasına yolaçacak sürecin çok daha sancılı geçeceği değerlendiriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız