SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezar Soygunculuğu mu?

A- A+ PAYLAŞ

Arapgir'deki Hacı Yahya Camii avlusunda bulunan 150- 200 yıllık mezarın, gece yarısı kimliği belirsiz kişilerce açıldığı imam tarafından ihbar edilince polis araştırmalara başladı.

Edinilen bilgiye göre; ilçenin Yukarı Çörenge Mahallesi'nde bulunan Hacı Yahya Camii avlusunda yeralan vakıf mülkiyetindeki mezarlıkta bulunan, 150- 200 yıllık mezarın açılmış olduğu imam İlyas Fırat tarafından polise bildirildi.

Polis, kime ait olduğu bilinmeyen mezarı define aramak, soygun amacıyla açtıkları değerlendirilen şahıs ya da şahısların kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız