SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mezar Kazıp Gömdüler" İhbarı Polisi Alarma Geçirdi

0
Güncellendi - 2018-06-12 19:29:54
A- A+ PAYLAŞ

Polise yapılan, "Bir otomobille gelen şahıslar mezar eşip, ceset gömdüler, sonra kaçtılar" ihbarı polisi alarma geçirdi.

Gece yarısı polisi ayağa kaldıran telefon ihbarında, Topsöğüt Alt Geçidi civarı  Samanköyü Mahallesi demiryolu yanına beyaz bir otomobille gelen şahısların, burada mezar kazdıkları, daha sonra beze sarılı bir cesedi gömdükleri ve bölgeden ayrıldıkları bildirildi.

Bu ihbar üzerine belirtilen yere giden polis ekibi, yeni kazılıp kapatılmış mezarı görünce, ilgili birimlerden de ekip istedi. Uzman ekiplerin gelmesiyle kazılan mezardan beze sarılı bir köpek ölüsü çıkınca, polisler ve ihbarcı vatandaşlar derin bir nefes aldılar.

Çeşitli yerlerinde boğuşma sonucu meydana gelmiş yaralar olduğu gözlenen köpeğin, dövüştürülerek aldığı yaralar sonucu öldüğü değerlendirilirken, polis köpek ölüsünü gömenleri bulabilmek için araştırmaya başladı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gamze (5 yıl önce)
    Ne kadar da vicdansız bir millet olduk yaaa köpek dövüştürüp öldürmek başka köpeğin ölmesi başka yasa dışını bırakın Allah’a nasıl hesap vericeksiniz ya . Birde niye abartıyorsunuz yazmanız Yok mu hayret ettiriyorsunuz gerçekten yazıkkkkkk çok yazıkkkkkk !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)
    Kafese dövüsü yaptiriliyor kopeklerde gen olarak pitbull ve arjantino türü insanlar içinde çok tehlikeli olan bu köpekler ne yazıkki Malatya da her geçen gün artiyor yetkililer in bir an önce bu konuya el atmasi gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    şimdi gidip plakayı bulup adamların ifadesini alırlar onlarda bahçede bi köpekşe boguşdu siye ifade verip cıkar ben olsam takipe alıp nerde dövüştürüyolar bulur mhepsini yakalarım bi dahada o hayvanlara zarar veremezler
    0
    0
    Yanıtla
  • srt (5 yıl önce)
    ammada abartmıslar köpek ölmüs gömmüşler napsınlar baska dogru olanı yapmıslar
    0
    0
    Yanıtla