SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarda da Yanyana..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yerel televizyon kanalı yayıncılığı, kuyumculuk, döviz, otomotiv, sigorta ve petrol sektörlerinde faaliyet gösteren Özmurat Şirketler Grubu’nun ve TV Malatya'nın geçtiğimiz yıl 27 Ekim 2007 günü 47 yaşında iken vefat eden yönetim kurulu başkanı Murat Koçyiğit'in ölümünün 1. yıldönümünde babası Nurettin Koçyiğit (75), kalp yetmezliği sonucunda yaşamını yitirdi ve oğlunun mezarının yanındaki mezara gömüldü. (Ortadaki arşiv fotoğrafta merhum Nurettin Koçyiğit, merhum oğlu Murat Koçyiğit'le birlikte görülüyor)

Gectiğimiz yıl vefat eden Murat Koçyiğit'in 1. ölüm yıldönümü dolayısıyla mezarı başında, düzenlenecek anma töreni için hazırlık yapılırken, kuyumcu olan babası Nurettin Koçyiğit'in vefat etmesi, akrabalarını ve Malatya iş dünyasını yasa boğdu.

Koçyiğit’in cenazesi Malatya Şehir Mezarlığı’nda İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. Cenazeye Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca, Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, TSO Başkan Vekili Sıddık Özdemir, Muhasebeciler Odası Başkanı Mustafa Bahadır Altaş, Malatya Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları, AKP İl Başkanı Ahmet Çakır, CHP İl Başkanı Celal Berktaş, MHP Merkez İlçe Başkanı Cumali Gürhan, SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, oda başkanları, kuyumcu esnafı, işadamları, basın yayın kuruluşu çalışanları ve temsilcileri ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

İşadamı Nurettin Koçyiğit’in cenazesi, geçtiğimiz yıl aynı gün vefat eden oğlu işadamı Murat Koçyiğit’in mezarı yanında toprağa verildi.

İnönü Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç.Dr. Ali Koçyiğit'in de aralarında bulunduğu 6 çocuk babası olan Nurettin Koçyiğit'in 15 yaşından beri kuyumculuk yaptığı ve Malatya’nın modern anlamda ilk altın işleme atölyesinin kurucusu olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız