SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarlığa Yeni Gasilhane

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından Şehir Mezarlığı'nda mevcut gasilhane (ölü yıkama yeri), morg ve musallanın ihtiyacı karşılamaması nedeniyle yaptırılmasına başlanan gasilhane ve musallaların inşa çalışmaları devam ediyor.

Mevcut gasilhane ve morgların ihtiyaca cevap veremediğini, bu nedenle de yeni gazilhane yapımına ihtiyaç duyulduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Yeni Gasilhane 1500 metrekare kapalı alana sahip olup, daha önce 22 olan morg sayısını 66'ya, 3 olan gasilhane sayısını da 6'ya çıkarıyoruz. Yeni gasilhane içerisinde bekleme salonu, bay- bayan tuvaletleri, bay- bayan abdest alma yerlerinin bulunduğu modern bir yapıyı Malatya'nın hizmetine sunacağız. Bu sadece Malatya merkez için değil bütün beldelerimizin de kullanabileceği ortak alanlarımızdan biri olacaktır." dedi.

FOTO: Yeni gasilhane, morglar ve musallayı içeren tesisin maket görüntüsü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız