SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarlığı Tahrip Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:10:11
Mezarlığı Tahrip Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Yakınca beldesi Ardıçtepe Mezarlığı'nda bazı mezarlarla musalla taşının kasıtlı olarak parçalandığı iddia edildi.

Şehit mezarlarının da bulunduğu Ardıçtepe Mezarlığı’nda, çeşme çevresinde sürekli bir grubun gelerek alkol aldığı, şişeleri kırıp mezarlığı adeta bir çöplüğe dönüştürdüğünü öne süren görgü tanığı köylüler, gruptaki bazı kişilerin de uyuşturucu kullanarak çevreye zarar verdiğini söylediler.

Mezarlığın mermerden yapılı musalla taşının ise bir hafta önce tamamen parçalandığı, kırık mermerlerle bira şişelerinin parçalandığı, tüm bu parçaların hala yerinde bulunduğunu öne süren köylüler, bu durumdan Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı'nın da haberdar olduğunu, ancak belediye imkanları ile bu durumun bir türlü önlenemediğini söylediğini iddia ettiler.

Köy mezarlığının güvenliğinin jandarmadan alınıp Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğü'ne devredilmesinden sonra bu mezarlığın tamamen kaderine terk edildiğini belirten köylüler, bu durumun devam etmesi halinde kendileri ile bu grup arasında büyük olayların her an yaşanabileceğini ifade ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız