SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarlık Yolu Yapılıyor

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu ile Şehir Mezarlığı arasındaki 4.5 kilometrelik yolda düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirten belediye başkanı Ahmet Çakır, bunu en kısa zamanda tamamlayacaklarını bildirdi.

Çakır'ın yol yapım çalışmalarına ilişkin incelemesi hakkında yayınlanan belediye basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan ve bazı daire müdürleri ile birlikte Çevreyolu ile Şehir mezarlığı arasındaki yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 15 Eylül 2010 Çarşamba günü gerçekleşen inceleme gezisi sırasında yaptığı açıklamada, “Şehir Mezarlığı yolundaki asfaltlama çalışmalarımıza bayramdan önce başlamıştık. Bayram öncesi başlatmış olduğumuz çalışmalarımız devam etmektedir.

Şehir mezarlığı yolundaki çalışmalar sırasında, yolda kot farklılıklarının olduğu arkadaşlarımız tarafından ortaya koyuldu. Şu anda Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi önünde ciddi manada dolgu ve yarma çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışmalarımız tamamlandığı zaman Şehir Mezarlığına giden yolumuzun kalitesi son derece artmış olacak” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır çalışmaların en kısa zamanda bitirilmesi için yoğun bir şekilde çalışmaların sürdüğünü belirterek; “Bu yolumuzun uzunluğu yaklaşık olarak 4.5 km’dir. En kısa zamanda tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yol çalışmalarımız tamamlandıktan sonra, buradaki çalışmalarımız kaldırım düzenleme ve peyzaj çalışmaları ile devam edecektir” dedi.

Şehir Mezarlığı yolundaki yol ve kaldırım çalışmaları tamamlandıktan sonra ağaç ve aydınlatma çalışmalarının da yapılacağını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Çevreyolu ile Şehir mezarlığı arasındaki yolda devam eden çalışmalarımız tamamlandıktan sonra 900 adet ağaç ile 300 adet aydınlatma direği dikilerek bu yolumuz çok modern bir hale getirilecek. Ayrıca Yeşiltepe kavşağında da deplase çalışmaları yapılarak buranın kodu da 1 metre aşağı çekilecektir. Bu çalışmalarımız bölgenin gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirten Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sakinleri, daha önce böyle kapsamlı çalışmaların bu bölgede yapılmadığını belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız