SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarlıklarda Temizlik Çalışmaları Başladı

0
Güncellendi - 2016-04-14 16:31:18
Mezarlıklarda Temizlik Çalışmaları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından Malatya genelindeki mezarlıklarda ilkbahar temizliği başlatıldı.

İlkbaharın gelmesi ile birlikte Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından, Şehir Mezarlığı başta olmak üzere Sancaktar, Kuyuönü, Tecde, Kiltepe, Çarmuzu, Melekbaba ve Konak mezarlıklarında on binlerce ağacın budama ve bakım çalışmaları ile çim biçme çalışmaları yapılıyor. Ayrıca şehir mezarlığı içerisinde bulunan çeşmeler ise bakımdan geçirilerek onarılıyor.

Şehir Mezarlığında kabir ziyaretinde bulunan vatandaşların sıkıntı çekmemeleri için defin işlemlerinin tamamlandığı parsellerdeki ara yollara ise kilit taşı ile kaplama yapılıyor. Mezarlıkların daha yeşil ve güzel bir görünüme kavuşması için Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından 2016 yılı içerisinde Malatya genelindeki mezarlıklara 23 bin adet fidan dikilecek. Dikim çalışmaları başlayan fidanların kısa süre içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • fbay (7 yıl önce)
    ellerıne saglık..emegı gecenlerın
    0
    0
    Yanıtla
  • cetın (7 yıl önce)
    lütfen yayınlamayın. rutin temizlik işleri de mi haber niteliğinde oldu belediye mi yapın haberini diyor anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla