SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarlıkta İntihar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir şahıs kendini ağaca asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Paşaköşkü mahallesinde bulunan Kuyuönü mezarlığında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı mezarlık içerisinde kendini ağaca asan Hasan Serinkaya (77) olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DİĞER OLAYLAR..
Milli Egemenlik Caddesi’nde oturan annesinin vefatına üzüldüğü ve psikolojik tedavi gördüğü bildirilen 16 yaşındaki E.G. adlı kız, hap yutarak intihar girişiminde bulunurken, durumu fark eden babası tarafından hastaneye kaldırıldı.

Yakınca Beldesi’nde oturan 17 yaşındaki F.B.O. adlı kız öğrenci, derslerinin zayıf olması yüzünden bunalıma girerek, fazla miktarda hap yutup intihara kalkıştı.

Dilek Kasabası’nda oturan 50 yaşındaki F.E. adlı kadın, mide ve baş ağrısı nedeniyle bunalıma girdi ve ilaçlarından fazla miktarda yutarak intihar girişiminde bulundu.

Konak Kasabası’nda oturan 21 yaşındaki N.I. adlı bayan da eşiyle tartıştıktan sonra bunalıma girdi ve bir avuç hap yutarak intihar etmek istedi.

Battalgazi ilçesi Toygar Köyünde 20 yaşındaki H.F. adlı bayanın, fazla miktarda hap yutarak intihar girişiminde bulunduğu bildirildi.

Yakınca Beldesi’nde oturan 34 yaşındaki A.I. adlı bayanın, bunalım sonucu fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştığı ve Devlet hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız