SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarlıkta Ölümlü Kaza..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şehir Mezarlığı içerisinde iki otonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 45 yaşlarındaki bir kadın yaşamını yitirirken, 7 kişi de yaralandı.

Kaza saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 57yaşındaki M.A.Ö. yönetiminde bulunan oto ile 33 yaşındaki M.S.Ö. yönetiminde bulunan oto, Şehir Mezarlığı içerisinde çanpıştı. Kaza sırasında 45 yaşındaki Z.T. adlı kadın ölürken, M.B.Ö. adlı çocuk ile 41 yaşındaki S.Ö., 76 yaşındaki E.Y., 77 yaşındaki R.K. ve 74 yaşındaki M.P. adlı kadınlar ile M.B.Ö. adlı çocuğun yanı sıra sürücü ve 77 yaşındaki S.Y. adlı kişiler yaralandılar. (Fotoğraflar bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Fırat Mahallesi 5. Caddede 21.30 sıralarında 31 yaşındaki A.D. yönetiminde bulunan oto ile 25 yaşındaki S.D. adlı bayanın sürdüğü bebek arabasına çarptı ve arabadan düşen D.E.D. adlı bebeğin hafif yaralanmasına yol açtı.

Yeşiltepe yolunda 21.30 sıralarında 27 yaşındaki M.A. yönetimindeki oto, sol tarafa U dönüşü yapmak isterken arkadan gelen C.Y. yönetiminde bulunan motosiklet çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Çevreyolu Niyazi Mısri Camii civarında da 23 yaşındaki Y.A. yönetiminde bulunan dolmuş ile 75 yaşındaki C.D. adlı yayaya çarparak yaralanmasına neden oldu.

Hacıabdi Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde de 45 yaşlarındaki R.İ. adlı kadın, 20 yaşındaki B.A.’nın yönetiminde bulunan motosikletin çarpması sonucu yaralandı.

Arapgir ilçesi Yeni Mahalle Atatürk Caddesi’nde 28 yaşındaki H.E.’nin yönetiminde bulunan otonun çarptığı 83 yaşındaki H.M.Z. adlı şahsın kolu kırıldı.

Elazığ- Malatya yolu Kale ilçesi civarında 50 yaşındaki T.M.K. yönetiminde bulunan otonun kaza yapması sonucu sürücü ile araçta bulunan 25 yaşındaki E.E. yaralandılar.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız