SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarlıkta Silahlı Şüpheli

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:58:53
Mezarlıkta Silahlı Şüpheli
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şehir Mezarlığı'nda, şehit subay İbrahim Tanrıverdi'nin cenaze töreninden önce şüpheli olarak ihbar edilen şahıslardan birinin silahla yakalandığı, ancak olayın cenaze töreni ya da terörle ilgisinin bulunmadığı bildirildi.

Şehir Mezarlığı'na giden bir minibüste bulunan yolculardan biri, iki kişiden şüphelendi ve durumu polise bildirdi. Öğleye doğru meydana gelen olay, PKK tarafından şehit edilen Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi'nin cenaze töreni ve başta bakan İdris Güllüce olmak üzere katılacak protokol mensuplarına yönelik bir eylemle ilgili olabileceği gerekçesiyle polisi alarma geçirdi. İsminin K.U. olduğu öğrenilen şahıslardan biri, mezarlıktan ayrılmak üzereyken tabanca ile yakalandı. Yapılan ilk soruşturmada, olayın cenaze töreni ya da terörle ilgili olmadığı belirtildi. Ayrıca, diğer şüpheli kişinin siyah çarşaflı biri olabileceği yolunda ihbar üzerine çevrede araştırma yapıldığı, sonuç alınamadığı bildirildi.

POLİS YELEKLİ ŞÜPHELİ..

Bu arada,  bir gün önce ise Asayiş Şubesine bağlı  resmi ekipler devriye esnasında  il merkezinde üzerinde polis yeleği olan bir kişiyi takibe aldı. Polis yeleği ile gezen şahısı durdurarak kimlik kontrolü yapan polis ekibi  şahısın sahte kimlik bulundurduğunu ve polis olmadığını tespit etti. İsmi açıklanmayan şahsın Terörle Mücadele (TEM) Şubesine teslim edildiği belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız