SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarlıkta Tecavüz!

A- A+ PAYLAŞ

15 yaşındaki T.A., mezarlıkta buluştukları erkek arkadaşının kuytu bir köşede kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü ve yakalanan zanlı tutuklandı.

Polise ifade veren 15 yaşındaki T.A., kız arkadaşı K. İle gezerken, K.’nın erkek arkadaşı olan 19 yaşındaki S.Ç.’nin telefonla araması üzerine buluşmak için Tecde Mezarlığı’na geldiklerini, daha önceden arkadaşlık yaptığı 18 yaşındaki M.E.Ö.’nün de orda olduğunu, bir süre gezdiklerini, daha sonra K. İle S.’nin mezarlıktan ayrıldıklarını, kendisinin M.E.Ö. ile yalnız kaldığını ve bir süre sonra gitmek istediğini, ancak bu şahsın kendisini kuytu bir köşeye çekerek tecavüz ettiğini öne sürdü.

Saat 11.30 sıralarında meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili olarak M.E.Ö. ile diğer kızın arkadaşı S.Ç.’nin yakalandıkları, bunlardan M.E.Ö.’nün mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Öte yandan, polise başvuran 49 yaşındaki H.A. adlı şahıs, bayramın ilk günü bir arkadaşına gideceğini söyleyerek Tandoğan Mahallesi'ndeki evinden ayrılan 17 yaşındaki kızı T.A.’nın eve dönmediğini, gidebileceği yerleri araştırdığını ancak bulamadığını, kızının 18 yaşındaki İ.A. tarafından zorla alıkonulmuş olduğunu düşündüğünü bildirdi. Polis kızı ve genci arıyor.

Saray Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki R.K. adlı şahıs da, boşanma aşamasında oldukları için eşi 35 yaşındaki B.Ç.’den ayrı yaşayan 17 yaşındaki kızı P.Ç.’nin, bayramın ikinci günü akşam saatlerinde evden ayrılmış olduğunu fark ettiğini, kızının eşi BÇ. Tarafından kaçırılıp alıkonulduğunu düşündüğünü polise bildirdi, kızının bulunmasını istedi. Polis araştırmaya başladı.

Saat 04.00 sıralarında MAŞTİ terminalinde dolaşan 16 yaşındaki N.S. adlı kızla yanındaki erkek arkadaşı 18 yaşındaki E.Ç., şüphelenen polis tarafından sorgulandı. Genç kız, otobüs bulamadıkları için arkadaşı ile dolaştığını, başına herhangi bir kötü iş gelmediğini öne sürerken, babası 41 yaşındaki S.S., kızını kaçırmaya çalıştığını öne sürdüğü E.Ç.’den şikayetçi oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız